Så här fungerar eLea™ Fallsensor

  • eLea™ Smart Detection är det senaste och nyaste inom trygghetslarmslösningar för vårdboende och egna hem. Det är trådlöst, enkelt att installera och användarvänligt.
  • eLea™ Smart Detection är byggt på en trådlös plattform och är en unik lösning för privata hem och vårdboenden där tryggheten behöver stärkas upp.
  • Enkel installation (inga kablar) och ett användarvänligt gränssnitt håller ned kostnader för installation och annan anpassning.
  • eLea™ Smart Detection är byggt för att fjärradministreras, larmfunktioner kan därmed ändras från distans, ingen tekniker behöver åka ut på plats.
  • eLea™ Smart Detection gör det möjligt för äldre människor att bo hemma längre samtidigt som de alltid kan känna sig trygga med att hjälp alltid finns tillgängligt om så behövs, en ökning av livskvalitet.

Phoniro
Trygghetslarm

Phoniro Systems är en komplett leverantör av trygghetslarm och nyckelfri låsning. Nkontakt är certifierad återförsäljare av Phoniros sortiment.

COBS
DECT telefoni

COBS är ett av Sveriges ledande företag inom larm- och meddelandehantering för trådlös telefoni.

Elsi
Kapacativt Sensorgolv

Elsi® Sensorgolv är ett unikt hjälpmedel i det förebyggande arbetet för att öka tryggheten för de äldre. Nkontakt är certifierad återförsäljare av Elsi® Sensorgolv.

Local Alarm Solution
Modern larmhantering

Local Alarm Solution är ett modernt överordnat system för larm-, information- och meddelandehantering samt talstyrning. 

Hälleborg Äldreboende

 Projekt

Tujagårdens Äldreboende

Änglamarkens Äldreboende

   eller ring oss 072-8576701 

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Nkontakt AB
Ringborregatan 1B
721 34 Västerås
Orgnr: 556818-4310
unt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.